fbpx
Skip to main content

Saat meiltä kaiken mitä kotisivuillesi tarvitset!

Kotisivujen lisäksi www-osoitteen, sähköpostin, hostauksen, hakukoneoptimoinnin sekä ylläpito- ja tukipalvelut

Yrityksesi näköinen

Toteutamme sivustot aina asiakkaan yritysilmeen mukaisesti. Sisältö rakentuu yrityksen käyttämistä väreistä ja fonteista. Teksti- ja kuvamateriaali laaditaan yrityksen arvojen ja toimintaideologian mukaan.

KOTISIVUT TOIMIVAT KAIKILLA LAITTEILLA

Kaikki toteuttamamme kotisivut toteutetaan responsiivisiksi, eli ne toimivat näppärästi niin älypuhelimilla kuin pöytäkoneillakin sekä kaikilla siltä välillä. 

HAKUKONE­OPTIMOIDUT

Uutta tai uudistettua kotisivua on ilo esitellä maailmalle. Me huolehdimme siitä, että kotisivusi löytyvät yleisimmistä hakukoneista.

HELPPO PÄIVITTÄÄ

Käytämme kotisivujen toteutuksissa WordPress julkaisujärjestelmää, jolloin sisällön päivittäminen on helppoa suomenkielisellä editorilla ja olemme apunasi myös julkaisun jälkeen!

Hosting ja verkkotunnus

Saat meiltä myös www-osoitteen (verkkotunnuksen) joko kotimaisen  .fi päätteisen tai jokin lukuisista kansainvälisistä päätteistä, yleisin .com.
Kotisivut tarvitsevat kodin eli hosting -palvelun. Meillä on oma virtuaalipalvelin, jota ylläpitää kotimainen partnerimme.

YLLÄPITO- JA TUKIPALVELUT

Huolehdimme sivustosi tietoturvasta ja varmuuskopioinnista jatkuvalla seurannalla ja päivittämisellä. Lisäksi huolehdimme sivuston varmuuskopioinnista.

Olemme Googlen partneri ja saat meiltä yrityksellesi omalla verkkotunnuksella olevan Gmail sähköpostin, esim. info@davas.fi on sellainen.

Muistathan hyödyntää kuntasi yrityspalveluseteliä tai muita yrityksen kehittämiseen tarkoitettuja tukimuotoja, esim Leader -tukea

Oletko uudistamassa sivustoasi?

Vilkaisemme mielellämme kotisivujasi ja annamme pika-analyysin miten se meidän mielestämme toimii ja saat myös tarjouksen uudistetuista sivuista!

Oletko vailla kotisivuja tai haluatko päivittää olemassa olevaa?