Kotisivut yrityk­selle,

OPPILAITOKSELLE TAI YHDISTYKSELLE

Tarjoamme luotettavaa ja tehokasta palvelua, kun kyseessä on yrityksesi graafinen ilme, kotisivut ja sähköinen viestintä.

Asiakkaamme kertovat:

Kiva, paikallinen mainostoimisto 🙂 Davaksen kautta saan usein apua yllättäviin ja kiireellisiin projekteihin. Asiat sujuvat luontevasti tuttujen ihmisten kanssa! 

Saat meiltä kaiken mitä kotisivuillesi tarvitset!

Yrityksesi näköinen

Toteutamme sivustot aina asiakkaan yritysilmeen mukaisesti. Sisältö rakentuu yrityksen käyttämistä väreistä ja fonteista. Teksti- ja kuvamateriaali laaditaan yrityksen arvojen ja toimintaideologian mukaan.

KOTISIVUT TOIMIVAT KAIKILLA LAITTEILLA

Kaikki toteuttamamme kotisivut toteutetaan responsiivisiksi, eli ne toimivat näppärästi niin älypuhelimilla kuin pöytäkoneillakin sekä kaikilla siltä välillä. 

HAKUKONE­OPTIMOIDUT

Uutta tai uudistettua kotisivua on ilo esitellä maailmalle. Me huolehdimme siitä, että kotisivusi löytyvät yleisimmistä hakukoneista.

HELPPO PÄIVITTÄÄ

Käytämme kotisivujen toteutuksissa lisenssivapaita Joomla! ja WordPress julkaisujärjestelmiä, joiden päivittäminen on helppoa suomenkielisellä editorilla.

KÄVIJÄSEURANTA

Asennamme kotisivuille Google Analytics ohjelman, jolla voit kätevästi seurata mistä kävijät tulevat ja mitä he sivustolla tekevät. Tämän tiedon pohjalta voit tehdä tarvittamia markkinoinnin muutoksia näppärästi.

YLLÄPITO- JA TUKIPALVELUT

Saat meiltä myös www-osoitteen ja sähköpostit. Lisäksi huolehdimme sivustosi tietoturvasta ja varmuuskopioinnista jatkuvalla seurannalla.

Oletko vailla kotisivuja tai haluatko päivittää olemassa olevaa?

           

Mainos- ja digitoimisto Davas

Kaiterantie 9 A 1
93600 Kuusamo
info@davas.fi

Tätä sivua suojaa reCAPTCHA ja sivustolla sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.