Mainostoimisto Davas Oy

Kaiterantie 9 A 1, 93600 Kuusamo
Tiedustelut ja laskutus: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tukipalvelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
#mainostoimistodavas

Mainostoimisto Davas

Mainostoimisto Davaksen sielu on Saara Leivo: yrittäjäidentiteetillä työskentelevä mainonnansuunnittelija, joka rakastaa haasteita ja ratkaistavissa olevia ongelmia.

Voittajaolo, joka tulee siitä kun asiat lähtevät toimimaan, palkitsee pitkään, sanoo valokuvaamisen, markkinoinnin ja mainonnan, sähköisen viestinnän ja graafisen suunnittelun vahva osaaja.

Aprillipäivänä 2007 perustetun yrityksen toinen osakas on Vesa Nevanperä. Yrittäjäkaksikon intohimona on kalastus.

Olemme sopineet, että Saara keskittyy työn tekemiseen, minä hoidan paperi- ja raha-asiat, viikonloput pidetään vapaana ja kesällä mennään kalalle. Tähän asti sopimus on pitänyt. 

AD-assistentti Mikko Kivilahti on mainostoimiston kolmas pyörä. Neljättä pyörittää laaja partneriverkosto, joka koostuu alihankkijoista ja kumppaneista: koodareista, sisällöntuottajista, kääntäjistä, kirjapainoista ja mainosmateriaalien muista tuottajista, hakukoneoptimoijista, palvelintilan tarjoajista sekä tietysti Googlesta.

Mainostoimisto Davas tunnetaan tinkimättömästä ja nopeasta palvelustaan, lähestymisen vaivattomuudesta ja siitä, että tämä toimisto osaa yllättää. Asiakkaille tarjotaan palveluja, joita he eivät edes tienneet olevan tarjolla.

Periaatteemme on palvella siten, että asiakkaamme voivat huoletta jättää markkinoinnin suunnittelun ja toteutuksen meille ja keskittyä itse omaan työhönsä!

YHTEISTYÖSSÄ

GCP badge C 01 1x  valittajatunnus FI  paytrail   yrittajat2017      AAA logo    Vilkas verkkokauppa