Kotisivut

Toteutamme sinulle yrityksesi näköiset, helppokäyttöiset ja mobiilit kotisivut.
Kotisivut ovat helposti muunneltavissa ja laajennettavissa.

Mainostoimisto Davas on Viestintäviraston verkkotunnusvälittäjä

valittajatunnus FIFi-verkkotunnus uudistuu 5.9.2016.

Jatkossa fi-verkkotunnuksen ja kaikki siihen liittyvät palvelut voi hankkia ainoastaan omalta verkkotunnusvälittäjältään. Viestintävirasto takaa edelleen fi-verkkotunnusten laadun ja luotettavuuden.

Muutama poiminta usein kysytyistä asioista:

Tarvitseeko minun tehdä jotain fi-verkkotunnukselleni, joka on voimassa vuoteen 2020 asti?

Fi-verkkotunnuksen voimassaoloaika jatkuu toimintamallimuutoksesta huolimatta normaalisti. Kuitenkin ainoastaan verkkotunnusta hallinnoiva välittäjä voi ylläpitää fi-verkkotunnusta 5.9.2016 jälkeen. Siksi fi-verkkotunnuksella on hyvissä ajoin oltava oma verkkotunnusvälittäjänsä, joka voi tarvittaessa sekä uusia verkkotunnuksen että tehdä siihen muita päivityksiä.

Voinko itse tehdä muutoksia fi-verkkotunnuksiini 5.9.2016 jälkeen?

Et voi. Fi-verkkotunnuksen käyttäjä (nyk. haltija) ei toimintamallimuutoksen astuttua voimaan voi itse tehdä muutoksia verkkotunnukseensa. Nykyiset haltija- ja asiamiestilit poistuvat verkkotunnusjärjestelmästä jo 2.9.2016. Jatkossa on välttämätöntä, että käyttäjällä on oma verkkotunnusvälittäjä, joka käyttäjän pyynnöstä rekisteröi uusia ja päivittää vanhoja fi-verkkotunnuksia.

Lue lisää Viestintäviraston sivuilta

Mobiilit laitteet yleisimpiä, internetin käyttö jokapäiväisempää

Suomen tilastokeskus julkaisi marraskuun 2015 lopulla verkkojulkaisun suomalaisten internetin, älypuhelimien ja tablettien käytöstä. Tilaston mukaan 69 % (+6% ed. vuodesta) suomalaisista omistaa älypuhelimen ja 42 % (+10% ed. vuodesta) tabletin. Älypuhelinten käytön arkipäiväistyminen, sekä laitteiden käytettävyyden paraneminen ja internetpalveluiden monipuolistuminen näkyy kasvaneena internetin käyttönä niillä.

Lue lisää

YHTEISTYÖSSÄ

GCP badge C 01 1x  valittajatunnus FI  paytrail   yrittajat2017      AAA logo    Vilkas verkkokauppa